Τα σχόλια που ακολουθούν ίσως να μην περιγράφουν πλήρως την δουλειά του καθενός. Απλά καταγράφω την γνώμη μου. Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες, σχηματίζοντας έτσι την δική σας γνώμη. Αν έχετε να μας προτείνετε κάποια σχετική σελίδα, θα είναι χαρά μας να την φιλοξενήσουμε εδώ. Στείλτε το μήνυμα σας στον Δημήτρη

Στράτος Δουκάκης  Ένας Έλληνας και ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ δίνει τον δικό του αγώνα από την μακρινή Βενεζουέλα. Ο συγγραφέας, ο σύζυγος, ο πατέρας, ο παππούς Στράτος ζεσταίνει την ψυχή μας με τα κείμενα του και μας κάνει να ονειρευόμαστε, όπως ακριβώς ονειρεύεται και κείνος. Στην ιστοσελίδα του ΑΙΟΛΟΣ , που σας καλωσορίσει με μοναδικό τρόπο, θα νοιώσετε σαν το σπίτι σας και θα οδηγηθείτε σε μονοπάτια στρωμένα, με την νοσταλγία και την αγάπη του Στράτου για τον τόπο του, για την Ελλάδα.  Να είσαι πάντα καλά φίλε Στράτο και "να μην χανόμαστε"

asxetos  Ίσως από τα καλύτερα Ελληνικά portal που γράφει Ιστορία στο Internet. Στις σελίδες του θα βρείτε τα πάντα μέσα από χιλιάδες links, σωστά τοποθετημένα και ταξινομημένα κατά ενότητες. Χιλιάδες άρθρα, συμβουλές, ένθετα και υποδείξεις το καθιστούν, όχι μόνο χρήσιμο στους άσχετους, άλλα και στους σχετικούς. Πολλοί προσπαθούν να το μιμηθούν αλλά τους λείπει το μεράκι του Μαρίνου. Μια επίσκεψη θα σας πείσει ότι τα λόγια που γράφονται εδώ, είναι πάρα πολύ φτωχά για να το περιγράψουν.

Κώστας Κωνσταντινίδης  Στην σελίδα του Στρατηγού, με την χαρακτηριστική ονομασία "Αμφικτύων", θα βρείτε δικά του άρθρα κείμενα και ποιήματα. Ο Στρατηγός έχει τον δικό του τρόπο να προτείνει λύσεις, βασιζόμενος στην φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων. Η γνώμη του για τα σημερινά δρώμενα, είναι καθοριστική για την προώθηση των συμφερόντων της πατρίδας μας. Το συγγραφικό του έργο και τα βραβεία του δεν αφήνουν στους εχθρούς του Ελληνικού έθνους κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του.

Σε ευχαριστούμε Στρατηγέ που μας διδάσκεις  Ιστορία. 

Βάϊος Φασούλας Ο Έλληνας συγγραφέας από την Γερμανία έχει καταπλήξει τους πάντες με την ευχέρεια που συντάσσει τα κείμενα του. Τα γραπτά του πάντα καυστικά (σε σημείο που μερικά προβληματιζόμαστε να δημοσιεύσουμε, αν και έχουμε "δημοκρατία"), δίνουν δυνατές σφαλιάρες σε αυτούς που προσπαθούν να βλάψουν με λόγια και έργα τους Έλληνες, τους Ανθρώπους, τους Ομογενείς. Το παράπονο του είναι η μη αναγνώριση του έργου της Ένωσης Ελλήνων Συγγραφέων των Πέντε Ηπείρων από την Ελληνική Πολιτεία. Αγάντα φίλε, λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα.

Παντελής Ξανθίδης Λίγα γνωρίζω για τον δημοσιογράφο Παντελή. Εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι, επειδή σέβεται την δουλειά του, δεν δέχεται καμία αλλαγή στα κείμενα του. Η σατιρική γραφή του μας ξαφνιάζει ευχάριστα. Πηγαίνοντας στην στήλη του και διαβάζοντας όλα τα άρθρα του θα αναρωτηθείτε: "πότε άραγε θα γράψει το επόμενο άρθρο του;". Εκείνο ακόμη που ξέρω γι αυτόν είναι ότι είναι από τους λίγους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν απομείνει. 

Παρά την πολύωρη ενασχόλησή του ως μαχόμενος δημοσιογράφος στον αθηναϊκό Τύπο, βρίσκει τον χρόνο, ώστε να αγωνίζεται για την Γλώσσα μας και να απασχολείται με τα προβλήματα του απανταχού απόδημου Ελληνισμού, κάνοντας μία προσπάθεια για να δημιουργήσει την

 Διαδικτυακή Σύνοδο των Ελλήνων.

Βασίλης Κουτουζής Στις σελίδες του δημοσιογράφου και συγγραφέα Βασίλη Κουτουζή, θα βρείτε ειδήσεις από και προς τους Έλληνες όλου του κόσμου. Ειδήσεις που δεν θα δείτε πουθενά αλλού. Τα σχόλια του προκαλούν αντικείμενο συζήτησης. Τα βιβλία-μελέτες του, που διατίθενται από τον ίδιο, αποτελούν επιστημονικά συγγράμματα, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Τα ρεπορτάζ σας θα βρουν ένα φιλόξενο χώρο. Στείλτε νέα για την πόλη σας, τον δήμο σας, το χωριό σας, για να τα διαβάσουν όλοι οι Έλληνες, σε όπια γωνιά του κόσμου και αν βρίσκονται.

Jupiter  Στην ιστοσελίδα  του Δία θα δείτε κείμενα και άρθρα του με ηθογραφικό και πολιτικό περιεχόμενο, κείμενα που σχολιάζουν την επικαιρότητα, για την Αθήνα 2004 και πολλά άλλα. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την σελίδα με τα χρήσιμα εργαλεία. Πάνω από όλα όμως ξεχωρίζουν οι μελέτες του. Ξεκινήστε λοιπόν από την "Ελληνική σκέψη"

Σάκης Καραγιαννούδης Ο Σάκης δίνει τον δικό του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα του. Πιστεύει και δικαιολογημένα, ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι πρόβλημα της διπλανής πόρτας αλλά πρόβλημα όλων μας. Καταγγέλλει τα στραβά στο χώρο αυτό αλλά και προτείνει. Η ιστορία του, όπως μόνο αυτός ξέρει να την αφηγείται, θα σας συγκλονίσει αλλά και θα σας προβληματίσει όλους. Στο βιβλίο επισκεπτών του θα διαβάσετε συγκλονιστικές μαρτυρίες. Σάκη σ αγαπώ επειδή είσαι και Παοκτσής. 

Παναγιώτης Βήχος  Η ιστοσελίδα του φίλου Παναγιώτη  έχει απ΄ όλα. ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΡΘΡΑ - FΟRUM για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, κριτικές καινούργιων ΒΙΒΛΙΩΝ, παρουσίαση καινούργιων CD και ότι άλλο βάζει ο νους σας. Σας περιμένει... Ας κάνουμε το χώρο αυτό δημιουργικό γιατί: "Οι κύκλοι μας ανήκουνε στην Οικουμένη. Πρόγονοι εμείς των Γενεών που εκκολάπτονται ακόμη"(Ανδρέας Εμπειρίκος).

Μουσικοί και φίλοι της Μουσικής Ο Παναγιώτης Βήχος με μια ακόμη  παρουσία με το club των ΜΟΥΣΙΚΩΝ και των ΦΙΛΩΝ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει. Εδώ θα μπορούν οι φίλοι επισκέπτες να ενημερώνονται για ότι συμβαίνει γύρω από τη Μουσική και τους μουσικούς. Διαβάστε και στείλτε άρθρα, πάρτε μέρος στη συζήτηση. "Η Μουσική είναι το άνθος της Ιστορίας και το άσμα της Ανθρωπότητας, βλαστάνει και εις την λύπη και εις την χαράν" (ΡΟΜΕΝ ΡΟΛΑΝ)

Α.Κρασσανακης Ο κρητικός συγγραφέας Α. Κρασσανάκης, μέσα από τα βιβλία του αποδεικνύει ότι το ελληνικό σύστημα γραφής είναι το ποιο εύκολο και το πιο τέλειο της γης και η Ελληνική γλώσσα είναι η πιο τέλεια μορφή επικοινωνίας των ανθρώπων. Μπορεί να διδαχθεί σε 15 μόλις λεπτά. Επίσης αντικρούει με επιχειρήματα που δεν αφήνουν κανέναν να εκφέρει αντίθετη γνώμη όλα τα ψεύδη που αναφέρονται στα σχολικά και πανεπιστημιακά βιβλία για την Ελληνική γλώσσα και γραφή, όπως τα ψεύδη για την ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, τα ψεύδη Έρασμου για την ιστορική ελλ. γραφή και την διαφορετική αρχαία ελλ.  γλώσσα, τα ψεύδη για την αιγυπτιακή ή φοινικική καταγωγή του αλφάβητου κ.α.. Στην ιστοσελίδα του θα βρείτε επίσης την κρητική εφημερίδα << Η ΔΙΚΤΗ>>, που εκδίδει ο ίδιος, καθώς και πληροφορίες, νέα κ.τ.λ. για την ΚΡΗΤΗ, για την δυσλεξία, για σπουδές, για εύρεση εργασίας κ.α.

Δημήτρης Παπαδάκης Ο δάσκαλος έχει κάνει μια φοβερή δουλειά στην ιστοσελίδα του. Γνώμες, άρθρα αλλά και μαθήματα για μαθητές του δημοτικού και για υπολογιστές και internet, θα σας κάνουν να τον επισκεφτείτε πολλές φορές. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου του, που επιμελείται ο ίδιος. Ξενιτεμένος μέσα στην ίδια του την πατρίδα, ονειρεύεται την στιγμή που θα γυρίσει στο νησί του, την Λήμνο. Φίλε Δημήτρη γρήγορη επιστροφή και μην σταματήσεις ποτέ να μας διδάσκεις. Κάνε και καμιά διόρθωση αυτών των κειμένων.:-)

Ellopia tv usa Η πρώτη Ελληνική-Αμερικανική Web TV στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μία έξυπνα σχεδιασμένη ιστοσελίδα όπου παρουσιάζονται εκτός των άλλων διάφορα γεγονότα με την κάμερα της Ellopia. Μέσα από τις σελίδες και χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους, ξεχωρίζει μια δυναμική μορφή. Αυτή της συμπατριώτισσας μου Θεσσαλονικιάς Αθηνάς Κρικέλη.

Hellas News  Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Αμερική. Ένα Ελληνικό ραδιόφωνο που σκοπός των δημιουργών είναι να ενημερώνουν και να διασκεδάζουν τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Ένα ραδιόφωνο που μπορείτε να το ακούτε όλες τις ώρες κάθε μέρα και η έκπληξη? Ελληνική μα στα αλήθεια Ελληνική μουσική έτσι όπως αρέσει σε όλους μας. Βάλτε λοιπόν την σελίδα στα αγαπημένα σας και ανοίξτε την όποτε είστε στο internet.

Δεν είναι η "Παγκόσμια Νέα Τάξη"

Δεν είναι καθορισμένη πολιτική ιδεολογία

Δεν είναι καθορισμένη θρησκεία

Είναι πολίτες χωρίς πολιτικά δικαιώματα.

Ακριβώς ποίοι είναι;

www.metanastis.com

Αντίβαρο "Ευελπιστούμε να φιλοξενήσουμε ενδιαφέροντα κείμενα με άποψη και να αποτελέσουμε απειροελάχιστο αντίβαρο στην άγνοια, στην αδιαφορία, στον ατομικισμό και στην ιδιωτεία. Μπορείτε να συνδράμετε κι εσείς στην προσπάθειά μας, είτε προτείνοντας σχετικά άρθρα, είτε απλά γράφοντας τα δικά σας. Γεμίστε τη φαρέτρα σας λοιπόν, με γνώση, πίστη, έγνοια και δράση. Μόνον έτσι θα οδηγήσουμε την Ελλάδα μας εκεί που θέλουμε! Πού; Ας τραβήξει ο καθένας εκεί που νομίζει και ας βγει μετά η συνισταμένη...  Σκοπός μας ο πόλεμος στην ιδιωτεία, ελπίδα μας η διαμόρφωση μιας κοινωνίας πολιτών με γνώση και άποψη".     Ηλεκτρονικό περιοδικό

Σοφία Καρυπίδου  " Για μας που ζούμε...μεγαλώνουμε ΕΚΤΟΣ Ελλάδας το παν αυτή τη στιγμή είναι (πιστεύω) να επικοινωνούμε μεταξύ μας...να καταλάβουμε ότι 7.000.000 Έλληνες ζουν εκτός Ελλάδας...και ότι η διατήρηση της Ελληνικότητας μας δεν είναι αυτονόητη...μα θέλει καθημερινό αγώνα.(αγώνα που δίνουν πολλοί από μας... μα κανείς δεν περισσεύει!!!)".

Αυτά λέει η Σοφία από την Γερμανία. Εκείνο που θα πω εγώ είναι ότι, η Σοφία  δίνει τον αγώνα της για να καταφέρει, σαν πρώτη φάση, την επικοινωνία μεταξύ των νέων Ελλήνων όλου του κόσμου. Συνέχισε Σοφάκι ο αγώνας πάντα δικαιώνεται.

Ιχνηλάτες  είναι εκείνοι που αδιαφορούν για τα διάφορα συστήματα που οδηγούν τον άνθρωπο στην εφήμερη δόξα και στην υλική μόνο απόλαυση. Ένας δρόμος χωρίς γυρισμό και συνήθως με άδοξο τέλος. Το θέατρο, η τέχνη είναι ένας τρόπος ζωής. Ένας δρόμος που οδηγεί στην ζωή. Είναι η ίδια η ζωή. 

Κώστας Δουρίδας  " Ένα συγκλονιστικό site με ψυχή ..και Ελλάδα, πολύ Ελλάδα ..την καλή...με νοσταλγία. Τι θα βρούμε και τι θα διαβάσουμε? ...πάμε: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης & Γιάννης Μακρυγιάννης (απομνημονεύματα), Καταγραφή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, μία Σελίδα αφιερωμένη στην ΔΙΑΣΠΟΡΑ, Λογοτεχνία της Διασποράς, Νίκος Καζαντζάκης και πολλά ..μα πολλά links.Μπράβο στον Έλληνα..." 

Αυτά έγραψε ο asxetos. Εγώ δεν μπορώ να γράψω, λέξη φοβούμενος μήπως προσβάλω τον Κώστα Δουρίδα από τον Καναδά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έλληνα που μας κάνει και νοιώθουμε περήφανοι.

Το Patrides δημοσιεύεται μηνιαία στα ελληνικά και αγγλικά με μια κυκλοφορία περισσότερων από 160.000 αντιγράφων και με 50.000 επισκέψεις κάθε μήνα στην ηλεκτρονική του έκδοσή, από 48 χώρες. Σε κάθε έκδοση καλύπτει τις πολιτικές ειδήσεις από την Ουάσιγκτον DC, την Οττάβα του Καναδά, την Αθήνα, τη Λευκωσία, τα Ηνωμένα Έθνη, και την Ευρώπη. Επίσης καλύπτει τις ειδήσεις από τις ελληνικές κοινότητες στο εξωτερικό. Προωθεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού έθνους με συνεντεύξεις, πολιτική ανάλυση και με την πίεση των αντίστοιχων κυβερνήσεων των διάφορων χωρών που κυκλοφορεί. Είναι ένα είδος γέφυρας των ελληνικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Η νεολαία από την Γερμανία προσπαθεί για την ένωση των Ελλήνων. Σε ένα πανέμορφο site θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στο περιοδικό τους "2όψεις". Όσοι είστε νέοι μέχρι 32 ετών μπορείτε να γίνετε μέλη. Οι υπόλοιποι σίγουρα πρέπει να δηλώσετε φίλοι της Ένωσης. Στο Forum θα δείτε συζητήσεις που δεν είδατε αλλού. Μπράβο παιδιά... είναι το λιγότερο που έχω να πω.

e-missos Κάπου "εδώ" αρχίζει μια νέα προσπάθεια που ευελπιστεί να φανεί χρήσιμη σε όλους όσους μπορούν και θέλουν να ανησυχούν...Στόχος να μπορέσουν όλοι να δείξουν τις δημιουργίες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους!

  Μία Ελληνική λογοτεχνική ιστοσελίδα γεμάτη ποίηση, κείμενα, μουσική, φωτογραφία. Νέοι καλλιτέχνες του λόγου δημιουργούν την δική τους ιστορία δίνοντας ζωή στον φτωχό κόσμο του διαδικτύου.

Pantelis on the Web Επειδή πρέπει να χαμογελάμε πότε πότε, δείτε την σελίδα του φίλου Παντελή

     01 Ιουν 2002